CONDICIONS DE VENDA ONLINE DE TIQUETS

Aquests tiquets són per bescanviar per productes gastronòmics als comerços i estands presents a la Mostra Gastronòmica Turística i Paisatgística MESCLA, organitzada per l’Ajuntament de Deltebre, en la seva edició de l’any 2024.

Abans de realitzar la compra de tiquets, cal comprovar que el tipus* i quantitat és el desitjat, ja que UN COP ADQUIRITS NO ES RETORNARÀ L’IMPORT DELS TIQUETS NO UTILITZATS excepte en el cas d’anul·lar la fira per causes de força major.

*Els tiquets de beguda són per a tast de vi, vermut, cava o altres begudes escumoses dels estands específics de begudes.
La resta de begudes (aigua, refrescos, cervesa…) es pagaran directament a la barra.
El cafè té un tiquet específic i només es podrà bescanviar al comerç o comerços que estiguin senyalitzats expressament com a subministradors de cafè.

La impossibilitat de la persona adquirent d’assistir a la fira per causes alienes a l’organització NO serà motiu per sol·licitar la devolució de l’import del preu dels tiquets.

Qualsevol canvi o cancel·lació s’informarà degudament pels mitjans de difusió habituals (xarxes socials) de l’Ajuntament de Deltebre i les pantalles i punts d’informació presents a la zona de la fira.

Els canvis que es puguin produir en la programació d’activitats en el marc de la fira no generaran dret a les persones adquirents a rebre el reemborsament dels tiquets adquirits.

La persona titular de la targeta que realitza el pagament serà considerada la responsable de la transacció. Aquest web no emmagatzema cap dada vinculada a la targeta de crèdit/dèbit utilitzada.

L’adquisició de tiquets implica l’acceptació d’aquestes condicions.